Житло в новобудові: комфорт, сервіс та безпека

Не рідко ми чуємо та читаємо новини про крадіжки в квартирах. Майно, яке більшість людей збирало роками, злодії виносять з помешкання за декілька хвилин. Під особливою загрозою перебувають будинки старого житлового фонду, які є абсолютно не захищеними від зловмисників.

Також є велика небезпека, що ваше майно зіпсують чи нанесуть йому іншої шкоди, каже директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла

- Ми всі пам’ятаємо, що декілька місяців тому в Тернополі хтось пообмальовував фарбою автомобілі, які були припарковані в дворі. Люди залишають свої машини біля будинку та потрапляють в зону ризику. Злочинці не бояться, адже у кожному дворі стоять десятки машин, за якими ніхто не слідкує, - каже Андрій Матла.

Чи можливо це змінити? Так, але для цього необхідно або встановити в дворі відеоспостереження, або залишати авто в гаражі. Відтак, облаштовані стоянки, гаражі та паркінги сприяють збереженню майна.

- В нових будинках є набагато більше можливостей по охороні та безпеці. Двори там облаштуванні камерами, у дворах стоять шлагбауми. А завдяки домофону у ваш під’їзд не потраплять підозрілі люди чи безхатьки. Ви також будете убезпеченні від вандалів та небажаних гостей, - говорить будівельник.

Не менш важливим є захистити помешкання міцними дверми. Найважливішою перевагою нових будинків є те, що люди, які купують там житло, не переймаються питанням, як захистити житло. Придбавши квартиру, власники одразу отримують якісні двері та вікна, відеонагляд на території, стоянки для автомобілів.

- У власників квартир в новобудовах є більше можливостей захистити своє житло. Нові будинки не потребують капіталовкладень в ремонт і ці кошти можна використати для посилення безпеки та охорони, - додає Андрій Матла.

Першою в Тернополі будівельна компанія впровадила й використання сучасних американських ліфтів "OTIS".

Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага – мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів.

- Каркасно-монолітне будівництво в Європі було впроваджене ще в 60-тих роках минулого століття. Зараз – це найпопулярніший та найбільш універсальний метод будівництва будь-яких споруд. Він дає набагато більше можливостей для впровадження своїх ідей, кращі можливості по енергозбереженню. Ці квартири дозволяють людині реалізувати свої задуми в ремонті, – розповідає Андрій Матла.

В новій європейській багатоповерхівці будівельна компанія "Матла" пропонує комфортне житло площею 50, 60 та 70 квадратних метрів з можливістю довільного перепланування квартири.




Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також