Алісі з Тернополя, в якої раптово виявили лейкоз, збирають гроші на лікування

Аліса з Тернополя найближчі півроку лікуватиметься від лейкозу. Дівчинка відравилась в Центр дитячої онкогематології "ОХМАТДИТ". На неї чекає курс дуже важкої хіміотерапії, після чого встановлять план наступного лікування.

Дівчинка дуже талановита, займаєтьося хореографією та гімнастикою, надзвичайно гарно малює. Ймовірність одужання діток з такою хворобою високий, близько 75%.

— Дитині, яка в минулий понеділок півдня гралася у мене вдома іграшками моєї доці, поки її мама була на роботі, поставили діагноз «Гострий лейкоз». Ну не може такого бути. Кажуть, чужих дітей не буває. Та бувають. Будь-які діти, з якими ви особисто не знайомі, як і з їхніми батьками, коли зустрічаєте їх на вулиці чи на майданчику – вони ж абсолютно чужі. Але коли ці ж діти, але вже зовсім безволосі, у медичних масках на обличчі і на вас дивляться їхні очі – все, от тут межа стирається і серце зривається. Ймовірно, Аліса зовсім скоро теж перестане бути власницею свого розкішного довгого волосся, бо хіміотерапія зробить свою злу справу, — розповідає тернополянка Тетяна Семусь.

Дівчинці сім. Вона врівноважена, тиха, спокійна.

— Така доросла, коли малює свої дивні малюнки і така дитяча, коли годинами грається в іграшковий будиночок. Мама ростить сама їх двох разом із старшою сестрою. Те, що лікування обійдеться в суму не з однією парою нулів зрозуміло вже зараз. І часу чекати на диво нема, — додає вона.

Мама – Юхимець Гаяна Ігорівна, картка Приватбанку 5168 7572 8398 6380


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також