Жителі Тернопільської «Аляски» приєднались до «Спортивних канікул»

12 липня на бульварі Д. Вишневецького, поблизу дитячого майданчика, відбулося веселе спортивне свято «Спортивні канікули». Це вже другий захід, організований для дітлахів та дорослих Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

Нагадуємо, у різних мікрорайонах м.Тернополя, протягом липня проходять спортивно-масові заходи, метою яких є залучення маленьких мешканців міста до занять фізичною культурою.

Розпочались забави з танцювальної розминки, діти весело повторювали  рухи ведучого,  та як справжні олімпійці взяли участь у забігу.

Добряче розім’явшись,  маленькі спортсмени взяли участь у естафетах та іграх з використанням резинок та скакалок.  Наймолодші малювали на асфальті свої  спортивні канікули.

 Поки дітвора гралася, найсміливіші мамусі із найменшими долучилися до свята і позмагалися у спритності, взявши участь у "Крутих віражах" на візочках.

А на завершення для дорослих та малечі було проведено вікторину на олімпійську тематику. Приємно здивувало те, що тернополяни добре обізнані із спортивними подіями, які відбуваються в Україні та  світі. 

Нагородили активних учасників призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та  ТМ «Ласунка».

Наступне спортивне дійство відбудеться 20 липня на універсальному спортивному майданчику по вул. Вербицького, 6.  Початок  о 17.00 год.

 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також