У Тернополі автомобілісти змагатимуться без заносів і гострих поворотів

В неділю, 23 липня, водії зможуть позмагатися у паралельному спринті. Захід організовує автоклуб Тернополя «Streeter.ua». Окрім цього, обиратимуть найкраще обладнаний автомобіль динаміками. Організатори обіцяють море адреналіну, як для самих гонщиків, так і для глядачів.

У Тернополі відбуватиметься Другий етап кубку Західного регіону з паралельного спринту. Цієї неділі обрали переможців у Першому етапі в Рівному.

– Два автомобілі стартують одночасно, але їдуть так, що не перетинаються між собою. Фінішують по суті одночасно, якщо їдуть ідеально. Де старт, там і фініш, – розповідає організатор ГО Автоклуб Стрітер Михайло Сум.

До змагань запрошують як новачків, так і традиційних пілотів. Водіям радять підготуватися завчасно.

– Новачкам потрібно, щоб в автомобілях була якнайжорсткіша ходова, щоб менше коливало на поворотах, а також мати голову на плечах. Інколи краще проїхати на меншій швидкості, аніж на більшій і з’їхати, – зауважує Михайло Сум.

Минулого року на такому заході побувало півтори тисячі людей. Цьогоріч змагання проводитимуться на території тернопільського аеропорту зі сторони 5 км, відкрита площадка.



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також