Потрібна допомога: вона підтримувала інших, а зараз сама бореться зі смертельною хворобою

Тернополяни долучаються до збору коштів на лікування журналістки Оксани Кваснишин. Жінка неодноразово робила сюжети про хворих, аби допомогти їм зібрати гроші на лікування. Зараз вона сама потребує фінансової підтримки та бореться зі смертельною недугою. 

Тернопільська художниця Олеся Гудима вирішила влаштувати благодійний аукціон, де продає власну роботу.

— Ця картина, часточка щастя і світла — шукає людину, аби коштами з її продажу врятувати життя іншій людині. Світлій і чутливій до чужого горя. Журналістка Оксана Кваснишин, яка зробила безліч сюжетів про хворих діток, сьогодні просто хоче жити, як ми з вами. Я роблю невеличкий аукціон, які робила рік тому. Всі питання в приват, — зазначила Олеся Гудима.

Сама Оксана так розповіла про свою хворобу: 

"Я кілька разів починала писати цей пост, але поки сил не вистачає, і хоч спухлі пальці спласли — не слухаються... і мене опановує страх. Мозок час від часу нагадує, що я безсила перед власною хворобою і я вже починаю вірити... поки раптом не згадаю скільки людей вірять у моє одужання і то дає мені крила та силу йти до одужання. Люди, ви — Янголи! Дякую вам, що ви поруч зі мною, незважаючи на відстань та різницю в часі... Мій шлях тернистий, але я його йду завдяки вам, вашим молитвам, підтримці та вірі.

На цих фото я до і після операції та трьох хімій. Я не знаю скільки уже пройдено: половину, третину, дві третіх... я знаю, що є лише шлях вперед і мені стає моторошно, що за відсутності коштів я з моїми рідними самі цей шлях не пройдемо... що мені доведеться тут провести більше днів, на які у нас вистачило коштів. Потім ще, як мінімум, три хімії. Трохи більше половини потрібної суми уже зібрано. Нині у нас лишилося менше 1500 євро.

Мені непросто просити гроші, коли в біді стільки діток, яким потрібна допомога. Соромно заявити на весь світ, що я хочу жити... А я справді ХОЧУ ЖИТИ! Люди, допоможіть мені не втратити мій шанс на одужання... Моє врятоване життя не буде прожито марно. Я вам обіцяю, що продовжуватиму творити добро для інших людей, які, як і я зараз, намагаються не опустити руки.

Люблю вас та прошу Господа оберігати вас та ваші родини від біди."

Реквізити для допомоги: 
- гривнева картка "Приватбанку" 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) - чоловік Оксани Кваснишин.
- Переказ - Western Union або MoneyGram - Volodymyr Govera, Ukraine, Ivano-Frankivsk (будь ласка, після переказу коштів, напишіть номер і суму переказу та ім'я відправника) Vova Govera
- онлайн сервіси для збору коштів:

https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn
https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn

PayPal okrasulya28@gmail.com - Oksana Krasulya (з позначкою "на лікування Оксани Кваснишин")



Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також