Кременчанин Андрій Пушкар - абсолютний чемпіон Всеукраїнського турніру з армрестлінгу

У Львові визначили переможців Всеукраїнського турніру з армрестлінгу «Lviv Open Cup 2017». Кременчанин Андрій Пушкар знову довів, що сильнішого рукоборця в Україні не існує.

Турнір проходив практично в самому центрі Львова, завдяки грамотній організації він був зручний як для спортсменів, які брали участь, так і для глядачів. Змагання могли подивитися всі охочі завдяки онлайн-трансляції. Фінали в усіх категоріях на обидві руки і боротьба в абсолютній ваговій категорії транслювалася на національному спортивному каналі  XSPORT, і супроводжувалася коментаря.

У категорії +95 кг, взяли участь найсильніші рукоборці світу, такі як Андрій Пушкар, Олег Жох, Олексій Семеренко. Олег без зусиль виграв в Олексія Семеренка та зміг дати гідний бій Андрію Пушкарю. Призова трійка на ліву руку  Пушкар, Жох, Семеренко. На праву руку Андрій з легкістю розправився з усіма, поки що боротися з ним в Україні не може ніхто. Другим на праву став Семеренко, а третім Дмитро Іонов з Києва, діючий чемпіон України.

В абсолютній ваговій категорії на праву руку сюрпризів практично не було, хоча заявлені були найсильніші спортсмени категорій. Боротьба була щільною, але кажучи прямо - спортсмени боролися за 2 і 3 місця, оскільки фаворит був явний. У підсумку головний трофей забрав Андрій Пушкар, на другому місці  Олексій Семеренко, і на третьому  Ігор Пасєка, повідомляє ARMgeneration.com.




Соломія Бурдаш

Опис відсутній


Читайте також