Тернопільська журналістка відгуляла весілля. Фото

Тернопільська журналістка Лілія Куленич вийшла заміж. Її обранцем став 27-річний Віктор Ратнюк. Оскільки хлопець працює в органах внутрішніх справ, то подруги нареченої влаштували для нього справжній допит під час викупу.

  Дуже оригінальним у мене був традиційний український весільний обряд, який в народі зветься «брама». Дружки молодці, бо організували хлопцям справжні випробування. І мій чоловік, і його дружби – працівники органів внутрішніх справ, тому все було серйозно – із зачитуванням положень Конституції України про торгівлю людьми (гроші за наречену), встановленням осіб підозрюваних, міні-квестів на знання нареченої тощо. Усі випробування чоловік пройшов "на відмінно",   ділиться враженнями Ліля. 

Познайомилась пара випадково у тернопільському барі "Над ставом", а зустрічатись почали лише після півроку знайомства.

До весілля готувались ретельно і дуже довго. Щоб вибрати весільну сукню Ліля об'їздила безліч весільних салонів у Львові та Тернополі. 

  Хотілося догодити гостям і собі. Якогось чіткого стилю весілля у нас не було, тому поєднували усе за європейськими та українськими традиціями. Колір весілля у нас був золотисто-фіолетовий. Святкування провели у дзеркальному залі ресторану «Оскар». Щодо плаття, то тут я сама собі була дизайнером. Справді. Де я тільки не шукала сукню – об’їхала усі весільні салони Тернополя, Львова і не тільки. Знаєте, це коли твоя фантазія малює плаття і ти вже не уявляєш собі жодного іншого варіанту. На щастя, мені допомогли втілити свою маленьку мрію у життя дівчата з салону весільного одягу «Pollardi». Це була сукня "4 в 1". Деталі з чотирьох суконь ми поєднали в одну і вийшло навіть краще, ніж я сподівалася – унікальна модель Лілі у виконанні Ida Torez. Я була в захваті, як і усі гості нашого свята,  каже Ліля 

Медовий місяць молодята планують провести у Європі. 

Ми вирішили «розтягнути задоволення» і дещо перенести цю поїздку на кінець літа-початок осені. Зараз маємо багато свят, днів народжень та зустрічей попереду, тому хочеться все встигнути. З вибором країни ще остаточно не визначились, але, думаю, це буде Європа,  розповіла тернополянка.  Скажу, що наше весілля  це був тільки початок. Саме ж свято пройшло як сон – швидко, емоційно, весело і з танцями до ранку. Незабутній день, який назавжди залишиться в нашій пам’яті як початок нової історії під назвою «Сім’я».







Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також