Українка з Канади була вражена тим, як до неї поставились в бучацькій аптеці (ОНОВЛЕНО)

Уродженка Бучача Галина Двуліт розповіла про неприємний випадок у бучацькій аптеці "Фармако". Жінка приїхала відвідати батьків з Канади і була вражена якістю наданих послуг і поведінкою працівників закладу. 

В мого батька стався інсульт, тому я часто відвідувала аптеки. Мені було потрібно купити для батька полоски для глюкометра. Будучи в аптеці я запитала чи в них є такі. Молодий хлопець порадив мені принести глюкометр і вони підберуть. Зрадівши, що не треба їхати в область наступного разу я прийшла з глюкометром. Чемно віддавши його фармацевту я спокійно чекала його повернення. Не сподівалася я, що мене, медика з 20 річним стажем, обдурить хлопчина в аптеці. Повернувшись назад, він назвав ціну 375 гривень. Я заплатила гроші і тоді він віддав мені мій товар. Все здається правильно. Тільки повернувшись додому я побачила, що вони не підходять до мого глюкометра. Подумавши, що він помилився я побігла назад. Але не тут це було. Вислухавши мене він сказав, що в них інших немає. Я чекала такого звичного мені, як в Канаді "вибачте", проте він мовчки показав мені на вивіску, що товари поверненню не підлягають,  розповідає жінка. 

За словами Галини, далі була розмова із менеджером аптеки, який теж не вирішив ситуації і повідомив те ж саме. Тоді жінці запропонували залишити товар на реалізацію.

Винною вийшла я і пробачення просила весь час я. Настроєна я була позитивно, та і сума для мене не значна. Час від часу я заходила в аптеку. Бачила часом тільки моя коробочка з чеком стояла, часом ще одна біля неї. Підходив час повертатися назад в Канаду. Я вирішила запитати в хлопця як просуваються справи. Він єхидно заявив, що ще не продали. Я хотіла завести розмову як і коли, а він мені просто в лице сказав, що я така не одна і це моя справа, і біжіть, жалійтеся куди хочете вам ніхто не допоможе. Пізніше до мене підійшла жінка і розказала свою ситуацію. Їй лікар назначив антибіотик по 250мг. Вони дали їй в капсулах по 500мг. Назад не прийняли і пояснили, що в них такої дози немає,  каже Галина. 

Українка зазначає, що на своєму прикладі хоче застерегти інших жителів Бучача, щоб не потрапляли у подібну ситуацію. Також Галина каже, що в Канаді за такий сервіс із покупцем продавець втратив би цю роботу і в сфері обслуговування він би вже не працював.

Ми слідкуємо за всіма подіями в Україні, бо це нас болить. І звичайно цей випадок в бучацькій аптеці "Фармако" не єдиний. Я пробувала писати до керівництва аптеки, але відповіді я не отримала. Вибачень я не почула,  підсумувала Галина. 

Тим часом жителі міста, які є частими клієнтами аптеки, кажуть, що вражені коментарем жінки, оскільки задоволені обслуговуванням.

В аптеці "Фармако" була не один раз.І жодного разу не бачила поганого ставлення до людей. Завжди гарна обслуга. Фармацевти привітні і виховані,  зазначила Mariana Ishuk

Окрім того, представники мережі повідомили свою версію конфлікту.

 Звернулась в аптеку жінка по малюночку підібрати тест полоски. Виробник пропонує 2 варіанти тест -полосок ультра і селект. На малюнку був вказаний ульта відповідно був виданий. Чому не підійшли тест смужки, пані канадійка медик з 20-річним стажем не надала нам інформації про те, що її апарат придбаний не на ринку України. Офіційно в нашій державі їх бути не може. При одинаковій назві ці тест-системи різні в кожній країні. При поверненні була розірвана упаковка, тому офіційне повернення через податкову було не можливе. Пані канадійці були запропоновані наші особисті кошти, вона відмовилась. Вона побажала відкрити якусь незрозумілу кридитну лінію, проте це не можливо. Після закону є ще людський фактор, ми залишили тест-полоски з номером телефону під свій ризик нето під реалізацію нето на списання товару. Пані чекати не стала, налетіла з погрозами. Відповідно приниження і зверхність в присутності відвідувачів слухати ніхто не збирався,  написав в коментарях Івасишин Тарас



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також