Ворота над водою, голи забивали веслами: в Тернополі були видовищні змагання. Фото

Над плесом Тернопільського ставу забивали голи у ворота. Гравці тримались на воді у байдарках, а м'яч забивали веслами. На вихідних провели другий етап Кубку України з кануполо.



Взяло участь п'ять команд.



— Голи забивалися, боротьба точилася, сонце світило, вода була мокра, — жартує організатор Володимир Горон. — Відбувся динамічно, сонячно, гостро і весело.



Місця серед переможців розподілились наступним чином:

1 місце — команда KWS-TURE;
2 місце — команда KWS;
3 місце — команда KWS-LADIES.

— А ви все пропустили і досі не спробували каяк, кануполо та інші активності на воді? Ох... а час біжить, як ріка. З цього літа активні тренування на Тернопільскому ставі та прокат човнів від Ture Komanda вам забезпеченні. Тож не втрачайте можливості встигнути заскочити у вагон, — додає Володимир Горон.

Довідка Вікіпедії:

Гра відбувається на відкритих або закритих водоймах, на спеціально встановленому майданчику з воротами, які розташовуються над поверхнею води. В грі бере участь дві команди по 5 спортсменів каякерів (на байдарках) в спеціальному захисному екіпіруванні (рятівний жилет, шолом, весло).

Володіння м'ячем, перехоплення на інші елементи дриблінгу здійснюються руками або веслом у межах, що встановлені правилами гри. Переможцем стає та команда, яка заб'є найбільше м'ячів у ворота противника.

За правилами, динамікою, тактичними побудовами гра нагадує футболгандболводне поло. Під час гри дозволяється силова боротьба. Човни для кануполо — це спеціальні каяки зі спеціальним бампером на носі та кормі для захисту від травмування. Весла також можуть мати захисний край.




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також