Ведучий Костя Грубич у парку Національного Відродження планує дати кілька майстер-класів

13-14 травня на Співочому полі пройде мистецький фестиваль, приурочений Дню Матері. Одним із учасників заходу стане ведучий Костя Грубич. Безпосередньо біля наметів у парку Національного Відродження він планує дати кілька майстер-класів для всіх охочих.

За кілька останніх років відомий український журналіст і телеведучий Костянтин Грубич уже не вперше відвідує у наше місто. Зазвичай найдовше він затримується у свого друга – відомого тернопільського ресторатора Ігоря Парія. Якось вони разом навіть Стрітення Господнє зустрічали «На майдані» (так називається бар на бульварі Данила Галицького), частуючи тернополян делікатесами.І ось, почувши про те, що 13-14 травня пройде мистецький фестиваль, приурочений Дню Матері, Костя зголосився взяти участь у кулінарних витребеньках місцевих кухарів,  кажуть організатори дійства. 

Нагадаємо, що фестиваль, як і всі попередні масові мистецькі заходи під егідою Ліги підприємців «Українська справа», будуть підпорядковані єдиній меті: популяризації українських звичаїв і традицій, культурному розвитку громади. 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також