Завтра Тернопіль прибиратиме разом з усією країною

У суботу, 29 квітня, по всій Україні прибиратимуть. Акція здійснюється у рамкам міжнародного руху Let’s Do It, World. У Тернополі акція проходитиме на трьох локаціях.

Головна  провулок Цегельний. Друга  річка Мала Рутка за Універсамом. Третя  парк за 23 школою. 

 Місця для прибирання обирали ті, за які дійсно ніхто не береться. Наприклад, річка декілька років засмічена. Минулого року прибирали. Цьогоріч приємно здивовані, сміття менше. Наша мета не лише прибрати територію, а задуматися, що екологія це наша природа. Якщо матеріальні речі набуваються, то екологію – назад не повернемо,  говорить координатор акції у Тернополі Вікторія Микитюк.

Усі охочі приєднатися до всеукраїнського руху, зробити своє місто чистішим можуть приходити о 10 год до заправки «БРСМ» на вулиці Шептицького.

Кожного року всеукраїнська організація Let’s Do It, Ukraine намагається ставити якісь рекорди. У перший рік акції в Україні найбільше підняли сміття за одну секунду  понад один мільйон тонн.

До всесвітнього руху долучаються не лише обласні центри Україні, зокрема Тернопіль, а й районні  Бучач, Бережани, Кременець, Збараж, Борщів, Заліщики.

Нагадаємо, Let’s Do It, Ukraine  це громадська організація, яка має 5 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів. Діє у 24 областях України, об’єднує понад один мільйон учасників. Також є частиною міжнародного руху Let’s Do It, World, який об’єднав 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також