В неділю на Тернопільщині автомобілі ганятимуть на швидкість

Тернопільський автоклуб Стрітер відкриває сезон з «Любительського Дрег рейсінгу». У неділю, 30 квітня, усі водії та автолюбителі можуть взяти участь в змаганнях.

Дрег-рейсінг – це перегони на прискорення, що проводиться на прямій трасі. Розпочнуться о 12 годині на «Теребовлянській об'їзні» (під мостом), що за 22 кілометри від Тернополя. Змагатимуться два автомобілі однакової потужності. Заїзди відбуватимуться на 402 метри. Переможе той автомобіль, який приїде швидше.

– Кожен, хто має автомобіль може взяти участь в змаганнях і зобов'язаний: приїхати за годину до початку змагань, – в 11 годині, мати справний автомобіль (технічний комісар перевірятиме наявність вогнегаснику, чи закріплений акумулятор та чи пристебнутий водій), бути абсолютно тверезим, – коментує голова ГО "Автоклуб" Стрітер Михайло Сум.

Багато учасників приїде з Івано-Франківська та Луцька. Очікують близько тридцяти автомобілістів. Усі автомобілі розподілятимуть по класах, в залежності від об'єму двигуна та його тюнінгу. На переможців чекає незначна нагорода, море драйву та адреналіну.



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також