Тернополянин показав, як у домашніх умовах зробити Маскарпоне і Філадельфію. Відео

Учасник другого сезону шоу "Мастер Шеф" Віталій Барилко показав, як у домашніх умовах зробити італійські сири Маскарпоне і Філадельфію. Рецепт він залишив у себе на ютюб-каналі.

Рецепт:

Для Філадельфії

Сметана 25-30% жирності-300 гр

Йогурт класичний-280гр

Сік лимона -1ч.л.

Сіль-1ч.л.

Всі інгрідієнти перемішуємо,ставимо груз та відправляємо у холодильник на 12 годин. 

Для Маскарпоне

500 мл.вершки(25%-35)(чим більше % жирності тим краще)

2-3 ч.л.-соку лимону

Вершки нагріваємо до 85 градусів додаємо сік лимону,чекаємо щоб дана маса охолола, ставимо груз та відправляємо у холодильник на 12 годин.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також