Тернопільські волонтери звинуватили працівників автосервісу у жорстокому вбивстві собак. Фото 18+

Тернопільські волонтери знайшли тіла загрижених собак, які помирали в страшних муках. Страшну знахідку виявили поблизу автосервісу, що на Текстильній. В "Ноєвому ковчезі" зазначають, що бездомних собак вбили працівники автосервісу. 

— Працівники автосервісу, вул. Текстильна 34 (біля "Подолян") тримають двох агресивних пітбулів, яких спеціально натравлюють на інших собак, а, можливо, ще й на людей. Ми знайшли два розгрижених трупа собак, їх тіла були пошматовані, один забився в шину, а другий закрив очі лапками, вони вмирали в страшних муках, нікому не побажаю такої смерті, — зазначають у "Ноєвому ковчезі".

Додають, що це не перший видапок, ще раніше ці працівкники навмисно натравили двох пітбулів на вулиці Текстильній на бездомного Байкала. 

— Працівники цього автосервісу порушують чинне законодавство (а саме статтю кримінального кодексу України № 299) навмисно вбиваючи інших тварин, чим становлять небезпеку для людей та інших тварин. Будьте обережні та просимо відповідні органи звернути увагу на порушення закону, прийняти відповідні міри, — йдеться в повідомленнях.

Волонтери зазначають, що мають фото загрижених собак.




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також