Фреймут і Борисов показали, як реанімували "Каруну". Відео

На «1+1» показали, як команда проекту «На ножах-2» допомогла ресторану здорового харчування «Каруна». Нагадаємо, що зйомки тривали кілька днів  у лютому. Після ремонту і змін заклад змінив назву на "FIZKULTURA". 

У проекті можна побачити, що закладом керує молода співвласниця Христина, її «права рука» - менеджер Надія, яка не вміє віддавати чіткі команди і не знаходить спільної мови з колективом.

На кухні «Каруни» панує невизначеність, оскільки в закладі відразу два шеф-кухаря - майбутня теща власників Марія Михайлівна і Назар. Відносини Христини та Марії Михайлівни залишають бажати кращого, адже раніше теща керувала рестораном. Робочі відносини колективу «Каруни» тісно переплелися з родинними, що заважає ефективному керівництву закладом. Саме ці помилки і намагається виправити команда "На ножах-2".

Цікаво, що під час зйомок у Тернополі Ольга Фреймут вирішила перевірити професіоналізм персоналу і влаштувала цікаву гру. Телеведуча перетворилася на нетактовну офіціантку, щоб змусити менеджера Надію - свого тимчасового «керівника» - проявити лідерські навички і стати більш суворою до своїх підлеглих.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також