З мого весілля зробили стьоб, — чортківчанка про шоу "4 весілля"

Чортківчанка Мар’яна Вонсович-Солтис перемогла на шоу "4 весілля". Дівчина разом із своїм чоловіком отримала подорож до Чорногорії. Поїхати відпочивати планують в червні-липні.

Мар'яна розповіла, що про участь в шоу не шкодує, але те, як змонтували її весілля, не сподобалось. Зокрема, Мар'яна каже, що ярлик про "ковбасну баронесу", який начепив на неї ведучий шоу, не відповідає дійсності. 

 — Готовий продукт не сподобався. Передусім тим, що до мене приліпили кличку «ковбасна баронеса», хоча я до ковбаси жодного стосунку не маю. Так, мій тато колись мав ковбасний цех, але нині мої батьки займаються розведенням собак, їздять з ними на виставки. Раз можна було би про ту ковбасу сказати, всі б посміялися — і достатньо. Після випуску на тернопільських сайтах почали писати заголовки  «Ковбасна баронеса» перемогла у шоу» та схожі… Ще раз хочу сказати: я до ковбаси взагалі жодного стосунку не маю! Я працюю в індустрії краси, їжджу на різні змагання із зачісок та стрижок, у мене є кубки та грамоти та чомусь про це не сказали, — розповіла Мар'яна  журналістам Нової Тернопільської газети. — Не сподобалося мені також, коли ведучий сказав: де ж ті українські традиції. А чому не показали, як викупляли мене? Обряд, як в коси вплітали миртовий вінок? Чому не показували виступ козаків на нашому весіллі, які ходили і під стіл гостям ховали самогонку? А козацький стіл який у нас був! Цього нема. Зате тричі показали миски з холодцем — для чого? І ще показали виступ бармена та східної танцівниці. У нас було багато чого українського, але того не показали, а зробили з мого весілля стьоб.

Спростовує чортківчанка і міф стосовно того,що одружитися Назар запропонував їй в ковбасному цеху. 

 Коли Назару було 15 років, він прийшов до нас у салон стригтися, тоді ми й познайомилися і підтримували дружні стосунки. Часто бачилися, перетиналися компаніями, а влітку два роки тому почали зустрічатися,  каже дівчина.  З усього відзнятого вибирають «смачні» шматки, щоб люди мали з чого посміятися і обговорити. Втім, я ні про що не шкодую, адже провела кілька чудових місяців зі знімальною групою, познайомилася з багатьма хорошими людьми і побачила, що зсередини це шоу не таке стервозне, як його презентують на екранах.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також