Переваги нових будинків, які спрощують життя для жителів та власників автомобілів

Сучасне житло вимагає сучасної інфраструктури. В першу чергу мова йде про паркінги, у яких зараз в Тернополі є велика необхідність. Облаштована стоянка біля будинку дає ряд переваг як для жителів, так і для власників автомобілів.

Нові будинки, де є облаштовані паркінги, допомагають розвантажити подвір'я. Необхідною вимогою сьогодення є можливість комфортного проживання тернополян. Розвиток технологій дозволяє зменшити проблеми з паркуванням автомобілів, що існують в найбільших містах світу.

Сучасні технології пропонують сьогодні ряд рішень, що здатні спростити життя автомобілістам та мешканцям. Одним з них є побудова будинків із паркінгами.

Люди, які мешкають у старих будовах постійно стикаються із незручностями через паркування. Автомобілі доводиться залишати на газонах, тротуарах чи дитячих майданчиках. Також під питанням залишається безпека транспорту. В сучасних будинках є велика перевага — власники машин можуть бути спокійні за свої авто, які не будуть нікому заважати. 

Люди мають бути забезпеченні спеціальними гаражами (паркінгами). Зараз кожна сім'я, яка може купити квартиру, як правило, має змогу також придбати машину. Якщо йти з розрахунку "одна машина на одну сім'ю", то кількість паркомісць біля будинку завжди бракує. Це особливо відчувається в будинках старої забудови, де автомобілі ставлять всюди: на газоні, дитячих майданчиках чи під вікнами,  каже директор будівельної компанії "Матла" Андрій Матла.

Облаштовані паркінги сучасних новобудов дають змогу комфортного проживання мешканців будинку, в тому числі тих, хто має автомобіль. Відтак, дитячі майданчики не заставлені машинами, а мами з колясками можуть вільно гуляти по подвір'ї.

 Якщо є гараж в будинку, автомобіль стоїть в теплі, захищений від поганої погоди та снігу. Машина буде краще заводитися, обслуговуватися та довше служити,  говорить Андрій Матла.

В сучасних будинках перевагою є те, що не потрібно залишати автомобіль на вулиці, чи йти по нього до гаражного кооперативу, затрачаючи на це час..

Автомобіль буде захищений від непередбачуваних речей, його не зможуть не пошкодити чи вкрасти. Також важливо, що машини не заважають іншим мешканцям пересуватися,  додає спеціаліст.







Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також