Завдяки тернополянам зібрали кошти на реабілітацію хлопчику, що з народження не ходить і не розмовляє

Володя Коваль, який з народження поки не може сидіти, ходити та розмовляти, таки відправиться на чергову реабілітацію до Польщі. Завдяки небайдужим людям було зібрано необхідну суму коштів.

Матір хлопчика подякувала усім за допомогу і повідомила, що про подальшу реабілітацію і про стан дитини писатиме у спільноті Володя БУДЕ ходити !!! / Volodya WILL BE walking !!!

  Увага !!! Збір на реабілітацію в Польщу ЗАКРИТИЙ !!! Хочу висловити ВСІМ величезне Спасибі хто не залишає нас в такий тяжкий для нас час і підтримує морально, молитовно і фінансово ! У будь-якому випадку всі процедури що відбуватимуться з Володею я буду викладати в групу, пише Олена.  Я НАДІЮСЬ і ВІРЮ, що наші маленькі досягнення з часом переростуть у велику перемогу...ДЯКУЮ ЗА ТЕ ЩО ВИ ПОРЯД !


Нагадаємо, що хлопчику майже три рочки. Він не сидить, не ходить, не розмовляє. Лікарі поставили дитині діагноз: двостороння туговухість ІІ-ІІІ ст., затримка статокінетичного та психомоторного розвитку, гідроцефальний синдром.

З цього часу батьки маленького Володі пройшли разом з ним медикаментозну терапію, масажі, басейни, іпотерапію, відвідали реабілітаційні центри України, заняття для покращення інтелектуального розвитку.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також