Донечкам пораненого кіборга з Тернопільщини влаштували незабутній день. Фото

Свято для двох донечок Насті і Софійки Нагірних влаштували у Тернополі. Дівчатка — доньки відомого бійця з Тернопільщини Андрія Нагірного (Фазана), який перебуває на лікуванні у Дніпропетровському госпіталі.

— Поки мама Ірина змушена доглядати за татком, дівчаток виховує бабуся Ольга Павлівна. Отож, сьогодні ми запросили їх до себе в гості щоб подарувати позитивні емоції та придбати їм одяг.  Пан Василь, його сім'я і колектив взуттєвого магазину, дізнавшись про нашу допомогу, вирішили долучитися та внести свою "лепту" до доброї справи та подарували обом дівчаткам босоніжки та кросівки. Приємно, що колектив магазину "Кукуся" долучився до нашої допомоги, та надав значну знижку, піцерія "Чілінтано" пригостила наших гостей смачним обідом, зробили екскурсію у свій зоокуточок. Дякуємо усім працівникам ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області, які долучилися до доброї справи та зібрали для цієї сім'ї 10 тисяч гривень. Кошти, які залишилися після придбання одягу, ми передали мамі Андрія — Ользі Павлівні на поточні витрати дівчаток, — повідомляє на своїй сторінці Василь Хомінець.

Режисер та письменник Леонід Кантер зазначив, що батько дівчаток Андрій Нагірний хоч і був серйозно поранений, тримається добре і хоче повернутись захищати країну. 

— Бачив Андрія, тримається гарно, жартує, просив подякувати за підтримку і переказати всім вітання. Мріє одужати, купити нову гвинтівку і повертатись на фронт. Я попередив, що в такому випадку ми вишлемо його на реабілітацію на безлюдний острів і забудемо забрати. Доречі, чуб на місці! Хто ще не в курсі, Андрюха три роки на війні і попри свою скромність, вже став живою легендою: звільняв Піски, захищав ДАП, відчайдушно воював на Бутівці і в Авдіївці. Кілька днів тому, під час бойового виходу, він підірвався на розтяжці. Чисельні осколки в руках, плечах, шиї, кілька в животі. Один пройшов крізь голову і поки що там лишився. Лікарі боряться за його життя - поборімося і ми! В Андрія вагітна дружина і двоє маленьких дітей. Хто має можливість підтримайте: Нагірна Ірина Степанівна (дружина Андрія) карта приватбанку 4149 4378 5997 8353, — зазначив Леонід Кантер.




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також