Тернополянин Тарас Ковальчук розповів, для чого йому участь у шоу "Топ-модель по-українськи"

24-річний тернополянин Тарас Ковальчук потрапив у топ-30 учасників онлайн кастингу на шоу "Топ-модель по-українськи". Хлопець каже, що проект для нього - це реальна можливість здобути професійні уміння та безцінний досвід, який знадобиться у майбутньому і просить підтримати його в голосуванні. 

— Я був на живому кастингу у Львові, він проходив 3-5 лютого. Пройшов основний відбір, моє інтерв'ю відзняли та зробили невелику фотосесію. Я така людина, що буду добиватись бажаного усіма можливими способами, тому побачивши, що проводиться он-лайн кастинг, я вирішив подати анкету і туди. Якщо не пройду, гадаю, нічого не зміниться, продовжу розвивати своє тіло дух та розум і йтиму до своєї мрії, - розповів ДОБІ Тарас. - Моделінг - це мистецтво, яким варто захоплюватись. Хорошими моделями захплюються та беруть з них приклад. Я маю усе, що для цього потрібно і навіть більше, тому і вирішив спробувати свої сили.

Тернополянин зазначає, що на даний час задокументованих досягнень у спорті він немає. Проте, усі спортивні досягення хлопця можна побачити поглянувши на те, яким він був і яким став.

— Вперше я переступив поріг спортзалу близько чотирьох років назад, але на початку це було вивчення невідомого. Я вчився правильно виконувати вправи, та розбирався у харчуванні і спортивних добавках. Дуже важливо розбиратись у тому чим ти займаєшся, або знайти людину яка розбирається і зможе тобі все пояснити. Зараз я працюю персональним тренером, я отримую колосальне задоволення, коли люди змінюються в кращу сторону, знаючи що в цьому є частинка моєї заслуги. Стараюсь допомагати людям змінитись не лише зовні, а і всередині. Намагаюсь відгородити їх від шкідливих звичок, пояснюю мінуси, і підкреслюю плюси здорового способу життя, - наголошує хлопець.

Підтримати тернополянина можна на сайті Нового каналу за посиланням. Для цього потрібно поставити "лайк" та розповісти про це друзям.

 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також