Міс Тернопіль Олена Смакоус тричі на тиждень відвідує тренажерний зал і ніколи не сиділа на дієтах

Тернополянка Олена Смакоус отримала титул Міс Тернопіль-2017. Дівчина представить наше місто на конкурсі краси у столиці. До цього красуня носила звання СтудМіс Тернополя. Каже, що на перемогу не сподівалась, проте переконана, що обійти суперниць вдалось завдяки досвіду. 

— Я вже не вперше беру участь у конкурсах краси. У 2015 році отримала титул СтудМіс Тернополя, СтудМіс ТНЕУ. Проте, за титул Міс Тернопіль змагалась вперше. На перемогу не сподівалася зовсім. Звичайно, хотіла перемогти чи хоча б потрапити в трійку кращих, але аж ніяк не думала, що стану переможницею. Вважаю, що перемогти допоміг досвід участі у інших конкурсах, - розповіла ДОБІ Олена. 

Параметри дівчини майже доведені до ідеальних - 90-63-93. Проте, тернополянка зазначає, що й надалі планує вдосконалювати себе. 

— Планую параметри зробити ідеальними, так як це потрібно мені, не лише для конкурсу краси. Досягти результату допомагає тренажерний зал, який я відвідую тричі на тиждень та правильне харчування. На дієтах ніколи не сиділа, - каже титулована красуня. 

Цікаво, що раніше Олена брала участь у кастингу на шоу "Супермодель по-українськи", проте там красу дівчини не оцінили. Зараз же тернополянка готується до столичного конкурсу краси "Міс Україна".

- У 2014 році я брала участь у першому кастингу на шоу "Супермодель по-українськи", але не досягла успіху. Вважаю, що на той час я була занадто юна для цього і близько не знала, що таке модельний бізнес. Зараз починаю готуватись до конкурсу "Міс Україна", який має відбутись у вересні. Прикладу максимум зусиль, щоб мої шанси були рівні перемозі, а там вже як Бог дасть, - підсумувала Олена Смакоус. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також