Будівельна компанія «Матла» підтримала проведення конкурсу «Міс Тернопіль-2017»

У Тернополі 24 лютого відбудеться конкурс краси «Міс Тернопіль-2017», у якому змагатимуться 19 учасниць. Проходить у нашому місті цей конкурс уже восьмий рік поспіль. Конкурсантки мають змогу показати свою вроду, здібності та таланти.

До нього дівчата активно готуються з грудня 2016 року. Учасниці долучаються до соціальних та благодійних проектів. 

До проведення цього заходу в Тернополі долучилася будівельна компанія «Матла», яка завжди підтримує культурні події та акції для розвитку нашого міста та активного способу життя в ньому.

Директор будівельної компанії Андрій Матла говорить, що важливо не стояти осторонь культурних подій Тернополя та надавати їм матеріальну підтримку, адже вона допоможе розвиватися талановитій молоді нашого міста.

- Наша компанія не стоїть осторонь життя міста та його мешканців. Ми завжди долучаємося до різноманітних проектів та акцій, адже за молоддю майбутнє нашого міста та країни. Саме тому, подібні ініціативи потрібно підтримувати та надавати допомогу у їхньому проведенні, - говорить директор буде вільної компанії «Матла» Андрій Матла.

Дізнатися хто отримає титул "Міс Тернопіль 2017" можна буде 24 лютого о 19 годині в Тернопільському драматичному театрі.

Нагадаємо, що титул "Міс Тернополя-2016" виборола 19-річна Аліна Крамарчук. Тоді за корону змагалося 16 конкурсанток. Журі мало визначати переможниць та лауреаток за п’ятьма дефіле. Аліна Крамарчук отримала багато призів, золоте намисто і чек на 50 000 гривень від компанії UB Groupe.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також