Зі святом Водохреща тернополян привітав директор будівельної компанії «Матла»

Сьогодні, 19 січня, ми відзначаємо свято Водохреща (Богоявлення або Йордан) – третє і завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу. Зі святом жителів Тернопільщини вітає директор будівельної компанії Матла Андрій Матла.

«Дорогі земляки, прийміть вітання із Святом Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом. Цей день знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.

Саме у цей день ми традиційно вітаємо один одного та бажаємо бажають здоров'я від цілющої йорданської святої води. Також цього дня посвячується вода у відкритих водоймах і вважається, що вона стає благодатною і цілющою.

З нагоди цього свята хочу всім побажати міцного здоров'я. Нехай цілюща йорданська вода кожному додасть сили.

У цей величний день щиро бажаю, щоб ми очистили свої серця від усього недоброго і наповнили їх любов’ю, миром та великим бажанням бути гідними людьми, українцями, християнами.

У цей день я бажаю вам навіть у найскладніших життєвих ситуаціях не падати духом, сповідувати Божі заповіді, вміти співчувати, бути справедливими, вірними своїм переконанням, служити миру й добру.

Христос Хрещається!»


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також