Сільський депутат називав себе "Роман Шухевич" і вимагав у школярки інтимні фото

Під цілодобовим домашнім арештом знаходиться 35-річний депутат з Почапинців. Чоловіка підозрюють у розбещенні школярки з Рівненщини. Збоченець вимагав у дитини інтимні фото і прохав, щоб школярка на відео зайнялась коханням із ще однією дівчиною.

У поліції кажуть, що чоловік познайомився із школяркою через соцмережі. Він створив сторінку під нікнеймом "Роман Шухевич".

  Спочатку переписувалися, далі обмінялися телефонами. Спілкування тривало близько п’яти місяців. Батько двох дітей писав їй повідомлення на відверті теми і почав вимагати, аби дитина надіслала йому фото порнографічного характеру.

Дівчина згоджувалась і у відповідь отримувала ммс-повідомлення з інимним змістом.

Далі депутат почав вимагати, аби школярка зняла відео, де вона вступає в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною. Школярка відмовила чоловіку. 

Це не сподобалось селянину з Тернопільщини і він виклав інтимні фото дівчини, які вона йому надсилала, у соцмережі.

За короткий час фото побачило керівництво школи. Директор викликав до свого кабінету школярку з матір’ю і попередив про відрахування з навчального закладу. Дівчина зізналась про переписку з незнайомцем і розповіла, як її фото потрапило у мережу. Після цього батьки дівчинки звернулись в поліцію.

Наразі у даній справі триває слідство. Депутату оголошено підозру у порушенні одразу чотирьох  статей Кримінального кодексу України.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також