Відомий лікар Валіхновський розповів, як потрапити у список його учнів

Днями Тернопіль відвідав відомий в країні лікар-хірург Ростислав Валіхновський. Він зустрівся з тернополянами в рамках відкритого семінару "100 кроків до 100 років". Лікаря Валіхновського часто можна побачити по телевізору в рамках проекту "Поверніть мені красу", "Я соромлюсь свого тіла". Мало хто знає, проте саме в Тернополі пройшли студентські роки хірурга.

Про Тернопіль

— Тернопіль, як завжди це "файне місто", це місто радості, моєї юності та навчання в ТДМУ. Це місто, де живуть мої друзі, вчителі і я дуже пишаюсь, що моє життя проходило саме в Тернополі.

Про професію

Стати хірургом мене надихнув батько, який теж був знаним лікарем, а також дідусь-священик. Окрім цього, на мене вплинула якісна література, яку я читав у юнацькі роки та зарубіжна фантастика.

Про жіночу красу

— Для мене "жіноча краса" це поєднання внутрішньої краси і зовнішньої краси. Це краса - гармонія, це й здоров'я, як духовне, так і душевне, тілесне, це багатоліття. Це українська жінка–берегиня, яка має прекрасних дітей, живе кожною миттю, яка наповнює свій внутрішній простір добром, ласкою і бережливим ставленням до ближнього.

Про жіночу пластику

— Пластику, я вважаю, потрібно робити, але далеко не всім. Взагалі тема пластичної хірургії на сьогодні дуже міфологічна і дуже розрекламована. Вона, можна сказати, що тисне на сучасну дівчину, жінку. Яка чує рекламні та успішні історії і хоче щось в собі змінити. Тому не треба піддаватись отаким от трендам реклами. Так, є мода на губи, груди, але, вважаю, що серце потрібно направляти до природності. Треба бути собою і віднайти себе. Побудувати свою гармонію внутрішню і зовнішню.

Про учнів Валіхновського і як потрапити у список обраних

— Є сім учнів у школі Валіхновського, які перебувають на постійному навчанні і мають дуже гарний формат росту і темпи росту у них дуже швидкі. За рік вони виростають до повноцінних хірургів і самостійно оперують та вже відкривають свої клініки. 

Щоб стати учнем лікаря Валіхновського потрібно пройти досить непросте тестування, співбесіду, необхідно дати список документів, які підтверджують легітимність і можливість навчання в рамках нашої клініки та асоціації пластичних хірургів України. Також повинна бути інтернатура по загальній хірургії або одна з хірургічної спеціальності, хороше навчання в медичному університеті.

Довідка: Ростислав Любомирович Валіхновський - заслужений лікар України, лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних і естетичних хірургів (ВАПРЕХ), особистий лікар президента України Віктора Ющенка (2005-2008 рр), лауреат премії «Людина року-2015» (2005-2008 рр)

Ростислав Любомирович є одним з найвідоміших і талановитих пластичних хірургів сучасної України. Кращу освіту, стажування він здобув у найвідоміших фахівців своєї справи світового рівня, у напрямку пластичної та реконструктивної хірургії, в поєднанні з багаторічним особистим досвідом практики, все це створює бездоганну репутацію.

За матеріалами УХ-радіо. 

 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також