Тернопільський аеропорт відновлюється — державіаслужба дала ліцензію

Довгоочікувану ліцензію на роботу та можливість відновлення авіарейсів отримав аеропорт у Тернополі. Про це під час сесії Тернопільської обласної ради заявив перший заступник голови облради, керівник Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

— Комісія державіаслужби сьогодні надала Тернопільському аеропорту ліцензію на перший рік роботи. І це наша перша велика перемога на шляху відновлення цього комунального підприємства, – заявив політик.

Нагадаємо, що за збереження землі аеропорту в комунальній власності області першими взялися саме представники “Батьківщини”. Вперше вони врятували землю аеропорту від спроби прихватизації ще в 2006 році в судах. Куратором питання відновлення роботи аеропорту як комунального підприємства обласної ради цього року виступив керівник обласної парторганізації “Батьківщина”.

Ще влітку, не дивлячись, що мало хто вірив в таку можливість, Василь Деревляний пообіцяв: до кінця року аеропорт в Тернополі запрацює. І дотримав обіцянки.

— Не дивлячись на занедбаний стан аеропорту, десятки зауважень з боку комісії та “палки в колеса” від окремих політиків, нам вдалося відновити аеропорт. Є державні акти на землі, є ліцензія на його роботу, а це – головне. Тепер ми маємо можливість запустити рейси, – резюмував Василь Деревляний.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також