Юрист з Тернопільщини похвалився в соцмережах, як його малолітній син вбив зайця. Фото

Андрій Савицький, юрист з Тернопільщини, показав у соцмережах фотографію, на якій його малолітній син тримає за лапки вбитого зайця. Так чоловік вирішив похвалитися першим "трофеєм" дитини.

Світлина викликала у Facebook "гарячу" дискусію. Сам чоловік проблеми не бачить, мовляв, це ж просто полювання. Більшість людей, які почали коментувати фотографію, обурені, як можна привчати дитину у такому віці до вбивства.

- А мені здається, що в цьому віці вбивати тварин небезпечно для дитини, – пише Валентина Чумак.

Підтримує її й Христина Грищук: - Взагалі вбивати так тварин і потім цим вихвалятися – нездорово в кожному віці.

Андрій Савицький відреагував на дописи людей. Проте, чоловік пояснив, що вбили тварину ледь не випадково. Юрист стверджує, що дитина зі зброєю в рухах – цілком законно.

- Тут така дискусія. От як все було: старший брат прийшов з полювання, діти попросили його дати постріляти. Вийшли вони за село, Максим з першого пострілу в поле попав в зайця, який лежав в ріллі. Проста випадковість. А що до дискусії. Людина дожила до 21 століття завдяки полюванню. Одним це подобається, а іншим –ні. А щодо законності, то все в межах закону. І природи і України!, – йдеться в повідомленні.

Батько зазначає, що не бачить нічого поганого у цьому фото, цей запис із "Фейсбуку" видаляти не буде, а світлину хоче зберегти для історії.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також