Тернополянка, яка через депресію порізала вени, каже, що її рятувала не поліція, а рідні

Тернополянка, яка через глибоку депресію порізала вени, дякує за порятунок сестрі і другу. Каже, що шкодує про зроблене і їй незручно, що завдала переживань близьким людям. Жінка звернулась в редакцію ДОБИ, щоб розповісти, що відбулось насправді.

Каже, що поліціянти, які прибули на виклик, поводились некоректно і додали переживань. Нагадаємо, випадок стався минулого тижня на вулиці Чернівецькій у Тернополі. На сторінці патрульної поліції Тернополя йшлось, що поліцейські рятували жінку від самогубства, втім, тернополянка стверджує, що історія перекручена. 

— Поліція подала все так, ніби вони герої. Насправді мене врятувала сестра та друг. Поліція зробила тільки гірше. Так, в мене була глибока депресія, через що я відважилась на такий крок, але зараз в мене велика травма через поведінку поліцейських. 

Жінка каже, що після того, як порізала вени, подзвонила сестрі, а та — викликала швидку, а не патрульні, як зазначили вони у звіті. Також в повідомленні поліції йшлось, ніби їм двері відкрив заявник, але, каже жінка, двері не були зачинені. 

— На момент приїзду правоохоронців в квартирі був мій друг. Він був в шоці, але заспокоював мене. Поліція ввійшла в квартиру без стуку. Це мене дуже перелякало, бо навіщо поліція, я ж не злочинець якийсь, я не збиралась когось кривдити. Вони поводились так, ніби прийшли мене заарештовувати... Мені було страшно. Я спочатку відмовилась від госпіталізації, але мене переконали, що рану треба зашити. Але коли я зайшла в швидку, то мені стало лячно і я вилізла через передні двері. Наздогнав хлопець поліцейський, бо в дівчини просто злетіли кросівки і вона не могла навіть бігти, — розказує жінка. 

За її словами, коли вона хотіла покинути автомобіль швидкої, почула, як поліцейські говорять про наручники. Запанікувала. 

— Парульна мене фотографувала без моєї згоди. Я лежала на столі, лікарі зашивали рану, а патрульна ходить з телефоном і це фотографує, хоч я просила не робити цього, — продовжує жінка. 

До слова, фотографію без згоди жінки патрульні оприлюднили в соціальних мережах. 

— В травмпункті патрульні теж були. Можливо, боялись, що я знову втікатиму. Але постійно були якісь звинувачення в мою сторону. Вже коли зі мною була лікарка, до речі, вона і психолог, чудово зрозуміла мій стан, то патрульна постійно ходила за нею і говорила: "От подивіться фото, подивіться, що вона наробила". Лікарка просила її припинити, але вона пропонувала це кілька разів. 

Жінка зараз відвідує психолога, разом з яким долає і депресію, і стрес, який отримала через патрульних. Каже, зараз почувається краще. 

— Можна було б лишити все, як є, але я хотіла  розказати, як все було насправді. Патрульні, видно, добре навчені ловити злочинців, але я не злочинець... Їм би треба  було навчитись працювати і в таких ситуаціях... А сестрі і другу я дуже вдячна.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також