На будинку посеред Тернополя намалювали портрет Савченко. Фотофакт

Тернопільський художник Юрій Цуприк намалював масштабне графіті з портретом Надії Савченко. Художник наводить останні штрихи і вже завтра презентуватиме свій витвір на стіні одного з тернопільських будинків, по вулиці князя Осторозького.

«Ідея намалювати Надію Савченко виникла напередодні її Дня народження, два тижні тому. Своїм задумом я поділився з Василем Деревляним і він радо мене підтримав», – розповів автор графіті.

За його словами, роботу мав розпочинати минулого тижня, але дощі заважали. Коли випогодилося – взявся до роботи. Юрій вважає символічним те, що тільки він розпочав малювати портрет Надії, як дізнався, що вона – вільна, повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина».

«Я щиро радію, що Надія на волі. Вона, безперечно, Героїня України. Сподіваюся, вона знайде час, щоб приїхати до файного міста Тернополя і оцінити наші старання», – каже художник.

Кошти на придбання фарби та матеріалів для художника виділив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний. Він також подякував авторові за чудову ідею, її втілення та своєрідну підтримку української Героїні Надії Савченко.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також