На Тернопільщині планують відкрити 17 поліцейських станцій

Відтепер на Тернопільщині працюють три поліцейські станції: у Почаєві, Скалаті та в селі Байківці. Ключі від поліцейських автівок вручила керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе.

Оперативне реагування на події, швидкий виїзд на місце злочину, допомога людям - усе це стало можливим із впровадженням поліцейських станцій.Хатія Деканоідзе пообіцяла всіляко сприяти у роботі новостворених станцій.

- Ми спробуємо зорганізуватися так, щоб у вас було все технічне обладнання, необхідне для поліцейських станцій, нова форма. Я вдячна об'єднаним громадам, бо ви показуєте приклад іншим регіонам, як повинні працювати люди, влада та поліція. Я сподіваюся, що такі станції, як грибочки, почнуть з'являтися у всіх куточках України.

Зацікавлені в співпраці з поліцією як громада, так і місцева влада, повідомляє прес-служба поліції в Тернопільській області.

- Максимально наблизити послуги до жителів області - головне завдання реформ, - зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. – Тому зараз ми працюємо над тим, щоб у кожній з 26 об’єднаних територіальних громад була поліцейська станція, Центр надання адміністративних послуг, місцева пожежна частина, фельдшерсько-акушерський пункт. Відтепер поліція набагато ближче до кожного з них. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми відкриємо у кожній громаді такі станції.

 


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також