- Винуватці аварії тікають в Польщу, а поліція їх прикриває, - матір сина, якого збила іномарка в Матвіївцях


Матір хлопця, якого збила іномарка в Матвіївцях, каже, що винуватці аварії вже втекли в Польщу, а поліція справу прикриває. Про свою версію автопригоди вона розповіла у соцмережі. 

Нагадаємо, що випадок трапився ввечері 20 лютого. Хлопці їхали на скутері, коли їх збив водій автомобіля "Нісан Петрол". Одного з хлопців після ДТП забрали в реанімацію, а іншого в травматологічне відділення. Винуватці ДТП втекли з міця події. Як пояснив водій іномарки - він просто злякався. 

У соцмережах жінка написала, що машина належить поляку, який вже встиг виїхати з країни. А сам водій був нетверезий.

- Я мама теї дитини, що в реанімації. Хочу внести деякі поправки. Власник іномарки - поляк Бадуховський, автомобіль теж на польських номерах. На даний час вже втекли в Польщу. А водій Стрельчук Тарас Анатолійович на час аварії був п'яний, це визнала експертиза яку проводили в 5 год ранку. Припустим він злякався, а що робили особи, які були в машині під час аварії. А їх було біля 10 чоловік і це є в протоколі, - пише Тетяна Гринюк у соцмережах. 

Окрім цього, жінка звинувачує і бездіяльність місцевої поліції. На її думку, без хабара там не обійшлось.

- Наша міліція чи поліція Шумська взяла взятку від винуватців і хочуть закрити діло. Я була сьгодні у відділку і протоколів слідства мені не показали, не знаю чому. Хоча, ймовірно, щоб переписати на такі, як їм треба, - написала Тетяна.

 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також