Тернопільську собаку з перерізаною шиєю рятують у Львові. Потрібна допомога

Дивом вдалось врятувати Азу, в якої була перерізана шия і вирвана частина м'язів і шкіри. Собаку почали рятувати у Тернополі, але  рана не хотіла заживати. Відтак тварину волонтери повезли у Львів.

— Це собачка з сильним характером та незламною волею до життя, яка вже два тижні бореться за життя, з них 9 днів на стаціонарі у Львові через глибоко травмовану шию і втрату великої кількості шкірної і м'язевоі тканини. Працівники клініки в неофіційний розмові сказали, що вони взагалі дивуюся як вона вижила, адже травма була глибока і "запущена". Вона йде на поправку, але оскільки вчора була проведена чергова операція по зшиванню рани і рана ще трохи кровить і сочиться, я не ризикнула забрати їі сьогодні, щоб переконатися що шов більше не буде розходитись. Адже не хочеться потім починати все з початку та і достойну перетримку з двохразовим перевязуванням і введенням ін'єкцій не так легко знайти. Азі потрібен спокій і ретельний нагляд. Поговоривши з лікарем, я зрозуміла так що через тиждень перев'язка буде вже одна і скоріше за все антибіотик вже не будуть вводити, ну основне щоб рана не розкривалася більше, — розповідає тернопільська волонтерка у групі "Ноєвого ковчега"

Волонтери зазначають, що собаку у Львові дуже люблять, адже вона спокійна і лагідна, але дещо залякана.  

Лікують собаку завдяки жертводавцям, але, на жаль, кошти закінчуються, тому тернополян просять про допомогу.

Координати Приватбанку 5168757225300120 бойко ( Зінь Ірина Іванівна). Фінансові звіти можна побачити в групі "Ноєвого ковчегу".


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також