Базарники в Тернополі повикидали свій непотріб до Серету (ФОТО)

Активісти Тернопільського обласного осередку ГО «Ідея Нації» прибрали пагорб неподалік вулиці Шептицького, де розташовані склади місцевих базарників. Торгівці повикидали залишки старого товару, зіпсовані коробки, пластик та папір. 

Як розповідає голова проводу Тернопільського обласного осередку ГО «Ідея Нації» Олексій Станько, людей не хвилює, що неподалік розташоване питне джерело, де набирають воду тернополяни.

- За ринком на Шептицького є ділянки, які виділені під стоянки. На тих ділянках базарники можуть ставити фури з товаром та зберігати їх там. Проте, дехто вже додумався до того, що там теж вже організували міні-ринок. Весь всій непотріб вони утилізують шляхом спускання в річку. Якщо на ринку є спеціальні контейнери для сміття, то тут все викидається просто в Серет, - розповів ДОБІ Олексій Станько. 

Активісти кажуть, що зібрали кілька мішків гнилих фруків, овочів, сіток, пакетів від різного товару, пляшок. 

- Це останнє "китайське" попередження базарникам, які мало того, що торгують там незаконно, так ще й засмітили територію біля річки. Якщо це триватиме й надалі, то надалі будемо говорити з ними по-іншому, - каже Олексій Станько. 

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також