Під тернопільський суд завтра принесуть труну

«Спадщина» Зеновія Щепановського в чергове дає про себе знати. Знову обмануті тернополяни готують пікет. Цього разу дольовики, які терплять від будівельних афер, проводитимуть акцію під стінами міськрайонного суду. З собою нестимуть труну.

Про це Добу повідомила одна з організаторів акції під судом, голова житлово-будівельного кооперативу «Біла Акація» Раїса Бойцун.

 – Ми завтра понесемо макет труни, на якому буде написано «Суддя поховала будівельний кооператив «Біла Акація». Ми покладемо ще спеціально шапку для вкидання грошей на судові збори  для судді Сташків, яка веде нашу справу, - каже співорганізатор пікету.

Вона розповіла, що 25 травня 2015 року п’ять членів ОК «ЖБК «БІЛА АКАЦІЯ» звернулись до Тернопільського міськрайонного суду щодо розірвання Договору з ТзОВ «БУДОВА – ЗАХІД» в особі Стоцького А. Б., який заволодів грішми дольовиків, а будівництво багатоквартирного будинку не здійснювалось.

– По жодному із оспорюваних договорів ТзОВ «БУДОВА – ЗАХІД» не виконала своїх договірних зобов’язань. Станом на сьогоднішній день ТзОВ «БУДОВА – ЗАХІД» виконало лише 3% необхідних будівельних робіт по блоку групи багатоквартирних житлових будинків по вулиці Корольова, 3 в селі Байківці, – каже Раїса Бойцун.

За її словами, договори суддя між позивачами і відповідачем розірвала, однак майнових прав, тобто кредиторських вимог позивачам не повернула. Люди залишись без грошей і без омріяного житла.

Акція під назвою «Знущання судді над потерпілими» відбудеться у вівторок 15 грудня 2015 року о 10 годині навпроти Тернопільського міськрайонного суду по вулиці Котляревського, 34.


Назарій Наджога

Опис відсутній


Читайте також