Оголошено перших хедлайнерів "Файного Міста" в Тернополі

ia0DRKUX-W8Молдавський гурт Zdob și Zdub відвідає Тернопіль у рамках фестивалю "Файне Місто". Наразі музиканти є першими хедланерами музичної події Тернополя, що відбудеться влітку 2016 року.

Відомо, що фольк-рок гурт виступатимуть у перший фестивальний день. До 1-го грудня квитки на фестиваль "Файне Місто" ще можна купити по 400 грн на сайті gastroli.ua/events/fainemisto

Довідка: Zdob și Zdub (вимовляється — Здоб ші здуб) — молдовський музичний гурт, заснований у 1994 році у Кишиневі, який у своїй творчості поєднує рок-музику і балканський танцювальний фольклор. Назва колективу молдовською мовою означає вигук при грі на бубні. У 2000 році, стали хедлайнерами фестивалю «Summer Hits» у Кишиневі (крім них там ще виступали гурти BUG Mafia та Paraziţii з Румунії). У 2005 році гурт репрезентував Молдову на пісенному конкурсі Євробачення з піснею «Bunika Bate Doba», зайнявши 6-е місце (друге у півфіналі). Співають молдовською, російською та англійською мовами. Гурт вдруге представив Молдову з піснею «So Lucky» на конкурсі Євробачення 2011, який відбувся у Дюссельдорфі.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також