“Самопоміч” може отримати свого голову земельної комісії в Тернополі

1Посаду голови земельної комісії мали б віддати тій політичній силі, яка найбільше говорила під час виборчого процесу про про порушення, щоб самі депутати на практиці могли показати свої здібності.  Так вважає міський голова Тернополя Сергій Надал.

- Для мене це звична практика. Я і моя команда отримала достатній рівень довіри тернопільської громади. Ми не боїмося контролю. Ми відкриті. Але хочу сказати, що робота на посаді голови комісії — це не лише контроль, але й відповідальність за ті рішення, які приймає міська рада. Тому, на мою думку, у нас мало б бути, як у Європі. Посаду голови такої комісії мав би посісти представник політичної сили, яка найбільше говорила про порушення, - сказав Сергій Надал.

 Очільник Тернополя наголосив, що основою формування міської влади має бути прозорість.
- Ми одними з перших запустили єдину систему електронних петицій. Ми стали ближчими до людей. Створили інструмент, який наближує чиновника до потреб громади. Це крок до прозорості. Таких кроків буде ще багато. Тому прозорість у нашій діяльності  - це взаємний контроль цьому сприяє, - сказав Сергій Надала.
Нагадаємо, що під час виборчих перегонів кандидат на посаду міського голови від “Самопомочі”, а також наближені до цієї політичної сили ЗМІ неодноразово звинувачували місцеву владу у порушеннях при виділенні земельних ділянок у Тернополі. Ймовірно, що саме представник цієї політичної сили може очолити відповідну комісію Тернопільської міської ради.

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також