Тернопільські бійці проводять навчання в зоні АТО для підтримання боєздатності

10991047_768395276571253_9161209709883740460_nТернопільські військовослужбовці окремої механізованої бригади Збройних Сил України проводять активні навчання для підтримання боєздатності та вдосконалюють бойову майстерність. Бійці знищують боєприпаси, що не розірвалися, проводять спільно з міліцією патрулювання, а також будують фортифікаційні споруди на підступах до міста Артемівськ.

Підрозділи бригади проводять спільні з підрозділами МВС, СБУ та прикордонниками тренування зі взаємодії при відбитті нападу та обороні військової частини, а також — при штурмі та спробі захоплення об’єктів, що мають важливе значення, а саме — залізничної станції та мостів.

Були відпрацьовані й елементи блокування та роззброєння умовних незаконно створених військових формувань, які проникли на територію міста й захопили одну з державних установ.

Особливу увагу приділили вишколу військовослужбовців, які вперше відпрацьовували знешкодження незаконних збройних формувань. Хлопці виконували вправи пліч-о-пліч із бійцями бригади, які уже мають досвід участі у таких операціях. Врешті керівники навчань відзначили, що військові дуже добре впоралися із поставленими завданнями.

Подібні навчання в окремій механізованій бригаді проводяться постійно. Щоразу моделюються різні та складніші ситуації.


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також