Жінка з кропом, яку скрутили поліціянти в Тернополі, показувала геніталії і кусалась

Головний патрульний Тернополя Володимир Струк пояснив, чому п'ятеро патрульних заламали жінці руки і посадили її в поліцейську машину.  Нагадаємо, затримання жінки, що торгувала кропом у недозволеному місці, викликало резонанс в соціальних мережах. Копів гостро розкритикували за те, як вони повелись зі старшою пані, мовляв, жінка продавала кріп, її скрутили і повезли у відділок.

Володимир Струк розказує, що цьому передувала ціла історія.

Торгувати на вулиці Чорновола заборонено, періодично там проводять роботи правоохоронці, торгівцям, які збувають молочну продукцію просто з тротуару, пропонують перейти на ринок. Того дня патрульні влаштували рейд.

— Патрульні підійшли до чоловіка, який продавав горох і попросили припинити стихійну торгівлю. Почувши це, жінка, яка торгувала поруч, накинулася на інспектора, вкусила його і порвала одяг... А ще почала показувати свої геніталії... Шкода, що на відео цього нема... У 2009 році вона перебувала на лікуванні у психіатричній лікарні. Раніше вона теж притягувалася до відповідальності за стихійну торгівлю, але тоді у відділку поліції з нею вже був прецедент, коли вона подряпала обличчя їхньому працівнику, — прокоментував головний патрульний Тернополя.

Володимир Струк каже, що жінка неодноразово нападала і на представників колишньої міліції, влаштовувала провокації.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також