Виставка народного художника України Богдана Ткачика пройшла в "Перемозі". ФОТО

Виставка художника Богдана Ткачика відбулася сьогодні в Українському Домі "Перемога". Там пройшла презентація картин митця та відзначення того, що Президент України призначив Богданові Ткачику звання "Народний художник України". На відкриття прийшли рідні, друзі, колеги та знайомі творця.

— Я не можу не оцінити внесок, який сьогодні зробив пан Богдан — популяризацію Св. Амфілохія Почаївського, роботу на Даниловій горі. Також зараз варта спільна робота художників, які відзначили бій на Лисоні. Я думаю, що цю подію потрібно відсвяткувати на високому рівні. Вітаю вас із званням народного художника України. Будьте впевнені, що держава цінує тих людей, які творять дивовижні речі протягом життя, — звертається голова ОДА Степан Барна.

Діти, внуки та дружина прийшли підтримати Богдана Ткачика і висловити свою гордість за те, що мають таку людину у своєму житті.

— Я дуже люблю свого батька і хочу подякувати в першу чергу за те, що він подарував мені такий світогляд. Те, що я в дитинстві мала можливість  на байдарках подорожувати і бути знайомою з багатьма відомими і невідомими художниками. З самого дитинства він не нав'язливо  формував особистість. Батько ніколи не нав'язував чогось, не диктував, не приказував, я завжди могла сама вибрати свій шлях, — розповідає донька Соломія.

 

 

 


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також