В Тернополі пояснили, чому інколи не працюють веб-камери біля Катедри

Тернополяни нарікають на те, що у місті не працюють веб-камери, які встановили біля Катедри. Люди пишуть, що не мають можливості побачити, як просувається черга біля храму.
Як зазначив керівник КП «Тернопіль Інтеравіа» Іван Сороколіт, цьому є пояснення. Зокрема, за останні дні відвідуваність сайту webcam.te.ua миттєво зросла приблизно в 5 разів. Це більше, ніж було під час революції. Таким чином серверні системи просто не справляються. 
 
Також за останні кілька днів зросла кількість запитів у інтернеті на тему: "веб камера тернопіль катедра", "камери тернополя катедра", "черги катедра". 
 
— Усі камери працюють у форматі запису для безпеки. При ретрансляції публічно є відставання до 30 секунд через велику кількість бажаючих. Зараз маємо по кілька сотень звернень по перегляду одночасно. Серверні системи інколи не справляються. На час модернізації серверу ми встановили ряд обмежень, щоб зменшити навантаження (працюють посилання на камери через меню "веб-камери"), - розповів Іван Сороколіт. - Зараз триває заміна серверу хостингу сайту ретрансляції, то можуть бути ще певні незручності та перебої в роботі. Просимо вибачення за певні незручності. 
 
Нагадаємо, що помолитись біля Нерукотворного образу Ісуса Христа з Ватикану можна лише до завтрашнього дня. Чергу закриють завтра о 12:00.
 

Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також