В тернопільському маркеті біля площі Героїв Євромайдану обманюють покупців. Фотофакт

У тернопільському маркеті "23Сім Експрес-маркет" обманюють людей. Про це зазначив директор «Обласного туристичного інформаційного центру» Володимир Демчишин. Зокрема, він зафіксував, що соняшникове насіння продають по одній ціні, а на касі пробивають по іншій. 

Про випадок у маркеті Володимир написав у себе на сторінці в мережі facebook.

— Стою в черзі за оплату товару. Переді мною ветеран праці, війни, пенсіонер розраховується за придбаний товар, йому вибивають ціну і не дають чек. Цей чоловік каже: я заощаджую кожну копійку, і вибрав товар, де приставлена ціна до продукту. А Ви мене обрахували по іншій дорожчій ціні. У Відповідь: що ви таке говорите, це брехня, ціни на вітринах правдиві, і не зчиняйте галас мужчина, ви тут не одні! Я це чую, і пропоную разом з товаром мужчини і продавцем підійти і переконатися. І справді два цінники, а рахують по найдорощій ціні, і каже продавець, та я не знала, я перепутала, я випадково, я продам вам за старою ціною, це не я винна, є керівництво, я на роботі і отримую зарплату, я нічо не вирішую..... - пише Володмир.

Після випадку тернополянин також вирішив придбати найдешевший будь-який товар.

— Картина така сама. Їм наплювати на порядочність, на репутацію закладу чи на підприємця який тримає цей магазинчик! Мені дають чек за інший товар і за іншою ціною!!! Я до продавця кажу: а там інша ціна на продукт, мені у відповідь посипались нецензура, лайка, хамство, що це я тут роблю провірки і хто я такий, щоб виясняти, я кажу, що я покупець, якого ви обманюєте і не тільки мене, а всіх хто заходить в магазин, купуючи товар, ми даємо вам можливість отримати зарплату. На такій Європейській площі Героїв Революції Гідності неприпустимо, щоб так пенсіонерам показувати, як молодь плює на патріотизм та виховання! Неприємно, коли не визнають брехні і говорять, що винен покупець, бо з ранку настрій у нього поганий. От така ситуація друзі, намахують всюди, крадуть менше, але щирості і відповідальності—зеро, - зазначив тернополянин.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також