В школі №19 дітям урок музики проводять на коридорі

Урок музики дітям з школи №19 проводять на коридорі. Про це зазначають тернополяни на сайті міської ради у розділі "питання-відповіді". 

- Чи відомо мерії, що дітям урок музики проводять у КОРИДОРІ??? На запитання директор відповідає, що діти понищили кабінети....Це просто неподобство!!!! Завтра Ярема Г. В. вижене дітей на двір і скаже, що понищені класи. Тому, власне, виникає питання чи це правомірно проводити уроки на коридорі, - йдеться в повідомленні.

Також, у повідомлені зазначають про те,  що керівники класів на чолі із директором в початковій школі провокують у дітей сексуальну активність.

- Дітей змушують переодіватись на урок фізичного виховання перед усім класом, чим саме викликають у дітей паніку, істерику, порушують право на честь і гідність людини і дитини. Я вже мовчу про старші класи....СОРОМ....Не забезпечивши окремого приміщення для хлопців і дівчат, не маючи роздягалень, умов врешті-решт змушують дітей роздягатись один перед одним. Це ганьба і позор для навчального закладу. В зв'язку з цим, прошу провести перевірку і прийняти відповідні міри, - пишуть на сайті. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також