У Тернополі можна купити побачення з відомими переможницями конкурсів краси

До Дня Святого Валентина у Тернополі проведуть великий благодійний аукціон побачень «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято». Збиратимуть на ньому кошти для дітей з неблагополучних та багатодітних сімей, дітей-сиріт.

Переможці, яких буде три, зможуть повечеряти з відомими тернополянками: Еліною Руденко – 1-а Віце-Міс Україна – 2015, Міс Тернопіль – 2015, Аліною Крамарчук – учасниця конкурсу "Міс Тернопіль - 2013", переможниця конкурсу "Міс Тернопіль - 2016" та Любов’ю Коневою – 2-а Віце-Міс України – 2013, переможниця конкурсу краси в Казахстані.

Для участі необхідно обрати дівчину та зробити ставку. Переглянути фотографії красунь та детальнішу інформацію про них можна за посиланням.

– Краса не продається і не купується! Справжню внутрішню красу не купиш за будь які гроші, вона або є, або ж її не має… Ми вам пропонуємо, долучитись до благодійності (доброї справи), доторкнутись до краси, зустрітись із нею на романтичному по побачення – зазначає організатор акції Олександр Барзишен.

Благодійний онлайн -аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято» пройде в місті Тернополі в три етапи: реєстрація на участь у проекті: з 23 січня по 13 лютого 2017 року, старт і проведення аукціону з 13 по 23 лютого  2017 року, урочиста частина – благодійний концерт : підведення підсумків, визначення та оголошення фіналістів.

Більш детальна інформація про те, як можна долучитись, правила для учасників та як підтримати проект, дивіться тут: 

https://vk.com/vp_ternopil 
http://pobachenya-zkrasuney.tilda.ws/


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також