Тетянці Юрчик, батько якої загинув, потрібна пересадка нирки. Збирають 63 000$

Тетяна Юрчик із Прошової Тернопільського району потребує дорогої операції: тоді дівчинка врятується. Мама дівчинки сама виховує четверо дітей, а батько загинув у автокатастрофі. Самостійно сім'я не може й близько зібрати такої суми. Дівчинка каже, що не хоче викликати жалість, прагне просто спробувати вижити.

Проблеми з нирками в дівчини почались чотири роки тому. А цьогоріч навесні їй стало гірше. 4 березня потрапила до реанімації Тернопільської дитячої лікарні, а вже 5-го -до київського "Охматдиту". Там перебуває і нині. Геподіаліз їй тепер проводять тричі на тиждень, інакше організм сам не може вивести токсини, пише Topnews.in.ua.

— У 15 років, розуміючи суть краси світу, важко відмовитися від неї, коли шанс вижити ще є. Мені не хочеться викликати жаль до себе – ще більше прагну Вашого розуміння. 80% життя зараз забрала хвороба. Діаліз вимиває в мене не тільки забруднюючі речовини, але і всі корисні елементи, що містяться в моїй крові. Щоденний ризик зараження черевної порожнини через катетер, загальна слабкість, нудота, сплутаність свідомості, артеріальна гіпертензія – це щоденні ускладнення, що супроводжують мене, - каже Таня. 

У дівчини хронічна ниркова недостатність тотальна, 4 ст. Вторинна анемія. Вторинна артеріальна гіпертензія. Вторинний гіперпартиреоз. Дизметаболічна енцефалопатія. Хронічна хвороба нирок 5 ст. Міхуросечовидний рефлекс з ліва, киста правої нирки. 

Допомогти їй може операція з пересадки нирки. Зробити її погодились лікарі з Мінська. Її вартість - 63 тисяч доларів.  Така сума для сім'ї, де одна мама виховує четверо дітей, - просто не підйомна. Батько Тані загинув в автокатастрофі. 

Тому єдине, що залишається дівчинці, - це сподіватись на допомогу людей. Її мама Галина стукає в усі двері, вірячи у велике серце українців.

Хочемо вірити й ми, що кожен, хто зараз читає ці рядки, не залишииться байдужим, зробить пожертву, подарувавши 15-літній Тані шанс на життя.

Реквізити для допомоги: 

ПриватБанк

№ картки 4149 4978 7319 0971


Юрчик Галини Ігорівни

 або на рахунок ПриватБанку 29244825509100 МФО: 305299 ЄДРПОУ: 14360570


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також