Тернополяни приємно здивовані оновленою набережною "Циганка". ФОТО

Вчора, 28 серпня, тернополяни мали змогу побачити нову набережну "Циганка" після її реконструкції. Протягом дня люди йшли на пляж, щоб подивитися, які ж зміни відбулися. 

Скейт-парк, спортивні та дитячі майданчики, красиві алеї, пляж з піском та пішохідний фонтан тепер можна побачити у Тернополі на пляжі "Циганка". Тернополяни приємно вражені тим, що повністю модернізували цю частину міста. Багато жителів кажуть, що складається враження ніби вони знаходяться за кордоном.

- Я почула від своїх друзів, що сьогодні вже можна відвідати пляж і подивитися, що тут змінилося. Як тільки почала йти по цій новій бруківці і бачити гарні алейки, то вже була вражена. Але чим дальше йшла, то приємніше дивувалася. Пішохідний фонтан, ці декоративні дерева, зелена трава, лавки, майданчики - справді зробили на вищому рівні. Мені здається, що влада постаралася на славу, бо це дійсно якась європейська частина нашого міста. Дуже рада, що Тернопіль так починає розвиватися, - ділиться своїми враженнями ДОБІ тернополянка Оля.

 


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також