Тернополяни приготували пісню на Євробачення

Рок-гурт СКАЙ презентував новий трек "Я тебе люблю". З композицією музиканти боротимуться за право представляти Україну на конкурсі "Євробачення 2017", фінал якого пройде в Києві.


 Слова і музику пісні "Я тебе люблю" написав безпосередньо сам Олег Собчук (англійська версія "All my love for you", автор слів Джон Хілл), аранжування, виконання та запис були зроблені в повному складі групи СКАЙ на київській студії "Істок", бек-вокал української версії – Даша Мінєєва.

Запис англійського вокалу здійснювався в перервах між виступами в одній з кращих студій Чикаго "Pressure Studio" під керівництвом американського продюсера-музиканта Джона Хілла і саунд-продюсера Слави Макаркіна (Slamak Production).  

—Над цією піснею ми працювали близько року і з самого початку ми знали, що така пісня створена саме для" Євробачення ". Спеціально для неї Артем Рощенко написав партитури, і ми записали справжній симфонічний оркестр. Це були просто фантастичні відчуття. Останні півроку ми займалися її підготовкою, поєднуючи з випуском нового альбому і нашим туром по Америці. У роботі над піснею ми задіяли дуже велику кількість музикантів і саунд-продюсерів з різних країн. Ми врахували різні світові музичні тенденції, тому сподіваємося бути почутими не тільки в Україні, але і у всьому світі, - коментує Олег Собчук.

Послухати пісню можна на офіційних сторінках гурту в мережі facebook, Vk та ютюб.  


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також