Тернополяни показали пародію на Ольгу Фреймут, яка проводить інспекцію в церкві

На Новому каналі розпочинає телевізійний сезон перше українське гумор-шоу "Вар'яти". Друзі  з Тернополя, на чолі з Сергієм Притулою, жартують про сімейні відносини, про любов та ревнощі, про життя в українському селі, про стосунки з любимою тещею, політиків та відомих людей.

 У проекті – шестеро учасників. Крім ведучого Сергія Притули це Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильній, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

– Спеціально для телеверсії ми трохи змінили звичну для наших концертів схему роботи на сцені, – розповів журналістам Нового каналу Сергій Притула. – Шоу складатиметься з блоків, які червоною ниткою пов’яжуть мої конферанси. Деякі номери залишаться в концертному форматі, але добра третина програми буде складатися з більш театралізованих номерів. Тобто, якщо на концертах ми вводимо глядача в атмосферу номера кількома вступними реченнями і візуально образи в нас не підкреслені, то в телеверсії будуть відповідні декорації, гардероб… Все до найдрібніших деталей, щоб відтворити атмосферу місця, де відбуваються події.

 В першому випуску шоу показали пародію на телеведучу Ольгу Фреймут, яка завітала з інспекцією в церкву.  

Блискуче зіграв роль відомої інспекторки Володимир Жогло.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також