Тернополяни на вулиці Коновальця, 4 не платитимуть за прибирання прибудинкової території

Мешканці, які проживають на вулиці Коновальця, 4 місяць не платитимуть за прибирання прибудинкової території. Відповідне рішення прийняли у міській раді після того, як спеціальна комісія перевірила якісь роботи комунальників.

Зокрема, на адресу міської ради надходило дуже багато скарг на неналежне прибирання двору та прибудинкової території. Факт неякісного прибирання підтвердився, тому мешканцям буде зроблено перерахунок вартості оплати і люди будуть звільнені на 100% від плати за обслуговування будинку.

- Зі скаргами про незадовільне прибирання тротуарів та прибудинкової території звертались тернополяни, які проживають на вулиці Євгена Коновальця, 4.Спеціальна комісія підтвердила факт того, що територія знаходиться у незадовільному стані. У зв’язку з цим було прийнято рішення, що ТОВ “КомЕнергоТернопіль” зобов’язане провести перерахунок плати за утримання прибудинкової території  за листопад і мешканці за цей місяць не будуть платити за прибирання території, - розповів очільник міста.

Очільник міста закликає тернополян повідомляти про подібні випадки у муніципальну поліцію або телефонувати на гарячу телефонну лінію міськради 15-80.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також