Тернополяни можуть слідкувати онлайн, як місто засипає снігом

За хуртовиною в Тернополі можна спостерігати на муніципальному сервісі webcam.te.ua. Сніг, який почав падати вчора ввечері, не припиняється, тому в місті чимало проблем з транспортом, автомобілі тернополян подекуди присипало снігом біля будинків так, що виїхати неможливо. 

Також, нагадаємо, на автовокзалі в Тернополі — справжній транспортний колапс, наразі табло показує, що всі рейси скасували. 

Яка ситуація з заметами в тій чи іншій ділянці міста — можна подивитись на www.webcam.te.ua. Як повідомляє на сторінці у "Фейсбуці" директор КП "Тернопіль Інтеравіа" Іван Сороколіт, деякі камери не працюють через проблеми з електрикою.

— Не рекомендуємо планувати поїздки/походи до стабілізації погодніх умов! Для об'єктивності: з такою інтенсивністю опадів, яка зараз триває, прибиральникам навіть з підготовленою технікою справитись дуже складно. Зараз аномальна/стихійна ситуація. Однак, коментарі відповідальних осіб "ми повністю готові!" були надто сміливими та дещо перебільшеними, — додав Іван Сороколіт.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також