Тернополян з гурту Mr. FreeMan не показали у тренувальному таборі Х-фактору

Тернопільський гурт Mr. FreeMan отримав чотири "так" на шоу Х-фактор і блискуче пройшов у тренувальний табір проекту. За це час у хлопців з'явилось тисячі фанів та майже 200 тисяч переглядів у мережі Youtube. На жаль, подальшу долю тернопільських музикантів у таборі не показали і вони просто зникли з екрану.

У ефірі каналу СТБ можна було побачити, що до тренувального табору потрапило 198 учасників, з них 78 одразу "відсіяли" судді проекту. Проте, гурт Mr. FreeMan все ж продовжив участь у шоу.

У наступному етапі в команду до тернополян потрапила співачка Софія Тарасова (учасниця дитячого Євробачення та шоу "Голос.Діти"), Катя Кашеварова ( її взагалі не показали в шоу) і Олексій Левкович (на кастингу виконував пісню «All of me» John Legend).

Команда створила власний кавер на пісню Світлани Лободи "40 градусів". Побачити шматок відео з репетиції можна лише в інстаграмі гурту, оскільки виступ учасників не показали взагалі.
 
Під час оголошення результатів музиканти потрапили у першу колону учасників, де Юля Саніна оголосила, що всі вони пройшли далі. Таким чином гурт продовжив свою боротьбу на шоу.
 
Далі Mr. FreeMan потрапив у пару з One Light inside. На цьому етапі змагання кожен повинен був вибрати один одному пісню. Суть - «потопити» свого конкурента, оскільки тільки один пройде далі. Тернополянам дісталась пісня Roxette - Spending my time.  На цьому етапі хлопці покинули проект. Відео з музичного батлу теж не показали в ефірі.
 
Після шоу Mr. FreeMan продовжує писати нові пісні, виступати та знімали влоги. Слідкувати за життям учасників шоу можна на їх офіційній спільноті - Mr. FreeMan


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також